Bullet Journal. Martie 2019

bullet journal martie 2019

Obisnuiesc, de cativa ani, sa folosesc o agenda pentru a imi nota lucruri importante sau pentru a tine evidenta diferitor obiceiuri pe care incerc sa mi le  formez.

Nu stiu daca ati vazut, dar pe instagram am postat cateva poze cu o agenda data, pe care am inceput-o anul trecut in vara. Dar mi-am dat seama ca nu reusesc sa scriu lucruri zilnice in ea, ci mai de graba liste sau task-uri cu bataie pe termen mai lung. Astfel ca am alocat aceea agenda pentru birou iar pentru lucrurile personale am achizitionat o alta agenda liniata pentru a putea sa o organizez asa cum am nevoie, pe principiile unui bullet journal , apreciind foarte mult la el flexibilitatea pe care o ofera.

Imi place sa mai desenez uneori, mi se pare o activitate relaxanta, si de aceea am vrut ca pentru fiecare inceput de luna sa schitez ceva. Aleg o tema, o paleta de culori si incerc ca toate paginile din luna respectiva sa o respecte pentru o armonie vizuala.

coperta.jpg

Monthly Log mi se pare foarte usor de folosit si urmarit in format tabel. Arata si destul de dragut si e usor de realizat.

Anul acesta am introdus ceva nou si anume Sleep Log-ul. Dorm foarte putin in timpul saptamanii si formatul acesta ales de mine ma ajuta sa am o imagine de ansamblu pentru a imi da seama cum pot imbunatati acest lucru sau daca am reusit sa fac ceva in aceasta privinta. Varianta folosita de mine este printata si atasata pe o pagina cu banda dublu adeziva fara burete.

sleep-log.jpg

Daca am chef, uneori folosesc si pagini zilnice pentru notarea diverselor lucuri, in special atunci cand sunt intr-o stare de aiai in care vreau sa fiu mai organizata si mai productiva.

Agenda este un Notebook Legami luat de aici. Au multe modele. Are elastic pentru a tine agenda inchisa, copertile sunt cartonate dar nu tari, iar ultima coperta are un buzunar destul de util pentru a tine stikere ori diverse biletele.

Markerele pe care le folosesc sunt Tombow Dual Brush pe care le puteti gasi aici.

Linerele sunt de la Staedtler si le gasiti intr-o multitudine de culori si nuante, atat la bucata cat si in set la pret mai avantajos. Aici.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: